• Uw winkelwagen is leeg
menu

Retourneren

Hoe lang kan ik een online bestelling retourneren?

Binnen 14 dagen na de ontvangst- of afhaaldatum van de bestelling kunt u deze retourneren.

Hoe kan ik een bestelling retourneren?

U kunt uw bestelling retourneren door contact op te nemen met onze klantenservice. Vervolgens wordt u geholpen door een van onze vriendelijke medewerkers om uw artikel snel en eenvoudig terug te sturen. 

 

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?

Voor het retour zenden van uw bestelling rekenen wij geen extra kosten. U ontvangt het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel terug, exclusief de verzendkosten.

U dient zelf het transport van de retour te zenden goederen te regelen, de hieraan verbonden kosten zijn voor rekening klant.

Wat moet ik doen als ik een verkeerd of beschadigd artikel heb ontvangen?

De retourzending van een verkeerd geleverd of beschadigd artikel is zoals hierboven beschreven. Geef in dit geval bij de klantenservice aan dat u een verkeerd of beschadigd artikel heeft ontvangen. Bij retourzending wegens beschadiging of verkeerde levering ontvangt u het aankoopbedrag van het bestelde product en de verzendkosten retour.

 

Welke regels gelden voor het retourneren van verschillende artikelen?

Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het uiteraard retourneren. Dit geldt ook voor actieartikelen en artikelen uit de opruiming. Aan de volgende voorwaarden dient een artikel te voldoen om te retourneren: 
  • U kunt een artikel retour sturen binnen 14 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling.
  • Het artikel dient voorafgaand retour gemeld te worden. Een retourzending kunt u aanmelden door contact met ons op te nemen via de telefoon of mail.
  • Het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het in de originele staat en indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking wordt teruggestuurd. Daarom adviseren wij u om te allen tijde het geleverde toebehoren te bewaren
  • De pakbon of de (kopie) factuur dient meegestuurd te worden in de verpakking


Wij stellen u in de gelegenheid producten te komen bekijken in onze showroom, het is daarom niet mogelijk de volgende producten te retourneren:

  • B keus materialen.
  • Speciaal voor u bestelde goederen.
  • Producten die in overeenstemming met uw specificaties zijn aangepast kunnen niet retour
  • Artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden


Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat deze website niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour-gestuurde artikelen. Vraag daarom de transporteur altijd om een vrachtbrief en bewaar deze goed.

 

Krijg ik automatisch mijn geld terug als ik mijn artikel retourneer?

Als u de bestelling al heeft betaald, dan wordt het betaalde bedrag teruggestort. Als u nog niet heeft betaald, dan komt de betalingsverplichting te vervallen. Hoelang het duurt voordat het betaalde bedrag teruggestort wordt, is afhankelijk van de betaalmethode die u hebt gekozen. Indien u de exacte termijn wilt weten waarop uw bedrag teruggestort wordt, kunt u contact met ons opnemen.