• Uw winkelwagen is leeg
menu

Onze merken

Bij Jager & de With vindt u een groot assortiment stenen en tegels voor het bestraten van uw oprit, terras en tuin. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alles op het gebied van tuinhout, overkappingen, blokhutten, tuinhuizen en tuinaccessoires. Als dealer van onderstaande gerenommeerde merken kunnen wij u op elk gebied helpen met een uitgebreide keuze. Voor al uw sierbestrating bent u bij Jager & de With aan het juiste adres.


 

Redsun is dé producent en leverancier van bestratingen en bijbehorende benodigdheden. We zijn een familiebedrijf en vertalen deze waardes dagelijks door: We zijn servicegericht, milieubewust en leveren kwalitatieve en duurzame producten via één locatie. We bieden onze medewerkers groeikansen en onze leveranciers hoge service en efficiënte logistiek.

Redsun werd in 1985 opgericht door Ger van Ommeren en is nog steeds een door de eigenaar geleid familiebedrijf. Oorspronkelijk waren wij een groothandel in enkel natuursteen, zelfs een van de eersten die natuursteen uit het verre oosten importeerden.

In de loop der jaren is onze portefeuille voortdurend gegroeid en aangevuld met betonproducten van hoge kwaliteit, keramische tegels en CERASUN. Met de uitbreiding van ons portefeuille met de productgroep beton werd ons oude bedrijfspand in Cuijk al snel te klein. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een grotere locatie, waar we ook een betonfabriek zouden kunnen bouwen, waardoor ook one-stop-shopping mogelijk zou worden.

Een eis waaraan ons nieuwe terrein in Kevelaer in de regio Niederrhein, waar wij sinds 2000 gevestigd zijn, voor 100% aan voldoet. Al in 2001 hebben we hier onze eerste fabriek voor betonproducten in gebruik genomen. In 2021 werd de vijfde betonfabriek in gebruik genomen. Alle fabrieken beschikken de nieuwste technologie, zoals een hoogwaardige productielijn van de fabrikant Masa, die de modernste oppervlakteafwerking mogelijk maakt. Door de online veredeling en de one-stop-shopping besparen we transport en daarmee ook het milieu.

Wij zijn in de loop der jaren ook gegroeid op personeelsgebied: REDSUN heeft nu, samen met onze dochteronderneming ALUXE die gespecialiseerd is in terrasoverkappingen, bijna 500 medewerkers in dienst. Drie van die medewerkers zijn Arjan, Geert en Coen. De zonen van Ger van Ommeren bekleden al verscheidene jaren managementfuncties in het bedrijf. Net als hun vader, hebben zij een passie voor beton, wat betekent dat u ook in de toekomst kunt blijven rekenen op de hoogste kwaliteit van REDSUN.

Excluton is producent van sierbestrating, betonnen bestratingsproducten en inrichting van Openbare Ruimte. Excluton bestrating is te verkrijgen door heel Nederland. Wij bieden een groot assortiment bestratingsproducten, deze producten komen allemaal uit eigen duurzame productie. Wij werken dagelijks met ruim 130 mensen aan de productie en verkoop van meer dan 2200 producten. Deze producten zijn geschikt voor tuin, terras, oprit en Openbare Ruimte. Voor elke soort sierbestrating heeft Excluton wel een geschikte oplossing. Met meer dan 45 jaar ervaring hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevende leverancier van topkwaliteit en duurzame bestratingsproducten. Onze sierbestrating wordt onder andere geleverd aan steenspecialisten, bouwmarkten, tuincentra, hoveniers, wegen- en utiliteitsbouw en de overheid.

Woodvision B.V.  gevestigd in Kampen, ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige tuinhoutproducten om het buitenleven voor iedereen zo optimaal mogelijk te laten zijn. De passie voor hout is de basis van ons bedrijf en tot op de dag van vandaag onze drijfveer. Woodvision vindt dat iedereen moet kunnen genieten van het buitenleven. We helpen u graag om het buiten wonen zo prettig en comfortabel mogelijk te maken.  Daarom ontwikkelen en produceren we het beste en mooiste tuinhout. Jaarlijks komen we met nieuwe producten en toepassingen, zodat u volop kunt genieten van de nieuwste trends op het gebied van buitenleven.

Met 85 werknemers wordt dagelijks gewerkt om met de merken Woodvision en Hillhout voor elke situatie en wens de juiste beleving te creëren. Hierin zijn we trendsettend en innovatief met een veelzijdige collectie van ca. 6500 tuinhoutproducten op een opslagterrein van 70.000 m2.

Familiebedrijf Vandersanden is één van de grootste baksteen-producerende bedrijven in Europa. We maken gevelstenen, straatstenen en steenstrippen, en bieden gevel- en straatoplossingen aan.     Onze drijfveren zijn vakmanschap, co-creatie, innovatie en duurzaamheid. In open interactie met ontwerpers, ontwikkelaars en bouwbedrijven vinden we oplossingen die inspireren en verbinden, die het collectief welzijn versterken en borgen. Dat is een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid: wij bouwen mee aan de omgeving waar mensen willen leven. Wij creëren geen functies - straat, plein, gevel, stoep, tuin - maar maken leefbaarheid mogelijk.

Al bijna 30 jaar levert Tuindeco een groot assortiment tuinproducten. In die periode zijn wij uitgegroeid tot een internationale groothandel met een wereldwijd netwerk van dealers. Tuindeco is een voorraadhoudende groothandel in tuinhout en aanverwante producten. Ons assortiment bevat producten zoals tuinhout, blokhutten, tuinschermen, betonproducten, overkappingen, speeltoestellen, sauna’s, tuinmeubelen en meer.

Jager & de With Bestrating

We vinden het belangrijk dat een buitenruimte rust uitstraalt én in balans is. Want in zo’n leefomgeving kun je ontspannen, ben je in je element en geniet je. Alleen of samen met anderen. De buitenruimte is het domein van Schellevis®. Met respect voor de omgeving verbinden we architectuur met de natuur. Zo dragen we bij aan een duurzame, natuurlijke beleving van de buitenruimte.

Met een historie van bijna 85 jaar zijn we al op leeftijd. Maar in ambitie en dadendrang zijn we jong, innovatief, een tikkeltje eigenwijs en springlevend. In het verleden lag de focus op het maken van betonnen producten voor boomkwekers en tuinbouw. Tegenwoordig produceren we voornamelijk producten van beton om tuinen, terrassen en openbare ruimtes in te richten.

Het gehele assortiment heeft dezelfde unieke Schellevis® uitstraling. In combinatie toegepast helpen ze elke buitenruimte te veranderen in een harmonieuze, tijdloze leefomgeving.  Alles is hierbij mogelijk. Want in onze ogen bestaat voor ieder idee een mal. Zo helpen we graag om vorm en inhoud te geven aan creatieve ontwerpen.

Om onze ambities waar te maken en een vast onderdeel te worden van een duurzaam ingerichte buitenruimte, kiezen we voor een mix van vakmanschap, authenticiteit en toewijding. We blijven doen waar we goed in zijn. Met en voor onze partners. En vanzelfsprekend blijven kwaliteit en service hiervoor de basis.

Wie kiest voor Marlux, kiest voor meer dan 100 jaar ervaring. Sinds 1907 zijn we uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in terrastegels, sierbestrating en tuinafwerking. Een mooi verhaal, waar we ook vandaag aan blijven verder schrijven. Dat doen we samen met onze 260 medewerkers, verspreid over 4 vestigingen in België. Samen met Stradus, onze openbare tak van betonproducten, maakt Marlux deel uit van CRH. CRH is een beursgenoteerde en globale marktleider in de industrie van bouwmaterialen.

Klijn Outdoor is de specialist in natuursteen en keramiek voor buiten. Binnen onze organisatie vindt u de best geselecteerde natuursteensoorten en keramiek merken in verschillende uitvoeringen en maten. We blijven up-to-date door het bezoeken van groeves, beurzen etc.

Aan elke vraag kunnen en willen we graag voldoen. Belangrijk aspect is uiteraard een goed vertrouwen in onze toeleveranciers. Door deze korte lijnen kunnen we onze constante kwaliteit waarborgen en bent u verzekerd van de laatste trends en noviteiten.

Klijn OUTDOOR biedt een ruim assortiment aan materialen voor uw buiten project.

Wij zijn het Gras van de Buren: altijd groener en het beste alternatief voor echt gras!

Jager & de With Bestrating

Tuin en bestrating zijn meer dan ooit een verlengstuk van de woonkamer. Dat wil je dus mooi maken en vooral ook mooi houden. WS Products helpt je daarbij met topkwaliteit producten voor het voegen, reinigen, impregneren en verlijmen van je terras, oprit of tuinpad.